Under en konsultation så tittar vi på det utrymme, område som  ni vill ha hjälp med att organisera/rensa, vi går igenom mål och förväntningar som ni har inför  projektet och vi lär känna varandra så att ni kan känna er trygga med att anlita oss. Alla frågor som dyker upp försöker vi svara på under konsultationen och så gör vi en plan för hur vi ska hjälpa er få ordning & reda!
Varje uppdrag är unikt och tar således olika lång tid, men under vår konsultation så gör vi en uppskattning av hur lång tid ditt uppdrag kan ta och skapar en offert utifrån det. I vårt galleri kan ni se tidigare projekt och tidsåtgången som vi hade vid de tillfällena.
Du som kund använder rutavdraget genom att vi gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du sedan har betalat fakturan begär vi en utbetalning från Skatteverket. Det är dock upp till dig som kund att kolla att du har rätt till Rut-avdrag, mer om det kan du läsa här: Villkor för att få rutavdrag | Skatteverket
Om man som kund känner att man inte vill göra sig av med något vid en organisering så är det  utifrån de förutsättningarna vi jobbar. Men med det sagt så brukar man ganska snart inse att en del saker inte längre behövs eller pryder sin plats utan redan fyllt sin funktion och kan lämna hemmet tillsammans med oss, men vi slänger inget om du inte vill.
Det är viktigt för oss att du ska känna dig trygg med oss och våra tjänster. Våra allmänna villkor visar vår policy för hur vi arbetar och är till för att vi ska få ett gott samarbete.

BETALNINGSMETOD
Betalning sker via faktura inom 15 dagar från fakturadatum. Dina fakturor skickas företrädelsevis via mail men går också att få via post om så önskas.

RESOR, ÅTERVINNA & SKÄNKA
I de fall ni vill skänka/återvinna saker kan vi endast ta med så mycket som vi kan bära själva och ta med i bilen vid det tillfälle arbetet utförts. Ibland har vi även möjlighet att ta med ett släp men det måste i så fall avtalas om innan.

BOKNINGAR
Inga påminnelser om dina bokningar skickas, om du behöver boka om eller avboka din tid är det ditt ansvar att höra av dig i god tid. Avbokning ska se senast 24-timmar innan den bokade tiden, i annat fall debiterar vi halva kostanden för uppdraget om vi inte lyckas få in uppdraget en närliggande dag i stället. Om du är tvungen att avboka din tid så snart inpå den bokade tiden att vi redan är på väg till dig debiteras du för den tid du bokat.

HANTERING AV ÄGODELAR
Vi använder rimlig omsorg vid hanterandet av dina ägodelar. Vi tar inget ansvar för eventuella skador på egendomen, om det inte är det direkta resultatet av vår grova oaktsamhet.

TILLGÅNG TILL ARBETSPLATSEN
Kunden ser till att vi har tillgång till arbetsplatsen under de bokade tiderna vi kommit överens om.

TYSTNADSPLIKT & FOTOGRAFIER
Våra tjänster är 100% konfidentiella och ingen information om uppdraget eller din personliga information kommer delas. Fotografier som tas under arbetet används främst som referens för att kunna utföra uppdraget. Inga bilder publiceras utan kundens godkännande. Om godkännande medgetts av kunden för överenskomna bilder har Hemreda alla rättigheter att använda sig av bilderna i sin marknadsföring, som exempelvis i reklam, på sin hemsida och i sociala medier.

UPPSÄGNING AV AVTAL
Ni har rätt att säga upp serviceavtalet närsomhelst. Om ni beslutar er för att avsluta avtalet, är ni fortfarande ansvarig för alla utgifter och kostnader åsamkat före uppsägning. Hemreda har samma rättigheter angående uppsägning, så länge ni får rimlig tid att arrangera alternativ service.

GODKÄNNANDE
Genom bokning av våra tjänster godkänner du de allmänna villkoren, om inget annat angetts i en offert.


Vi hjälper dig från kaos till harmoni - med yttre ordning skapar vi inre lugn!

En ordningskonsult (eller ordningsexpert, organiseringskonsult, professionell organisatör, personlig organisatör eller professionell hemorganisatör) är en konsult som kan hjälpa dig städa, rensa och organisera.

När du anlitar en ordningskonsult får du någon som tar sig tid att lära känna dig, förstår dina behov och ger dig värdefulla råd för att nå dina mål - helt utan att döma dig och under tystnadsplikt. De hjälper dig att praktiskt eller virtuellt bryta ned överväldigande arbetsuppgifter när du ska rensa och organisera ditt hem eller din arbetsmiljö, hjälper dig med tidsplanering och prioritering, och sätter system på plats för att hjälpa dig att bli mer produktiv och eliminera distraktioner.

Exempel på vad vi kan hjälpa till med:
  • Storstädning och organisering av ditt hem (kök, skafferi, garderober, vardagsrum, sovrum, lekrum, hemmakontor, tvättstugor, garage, källare, förråd)
  • Flyttservice i form av storstädning, rensning och organisering, packning av saker och uppackning i den nya bostaden.
  • Sätta upp system för företag för att underlätta ordning & reda samt rensa och organisera förråd, lager med mera.